PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8264
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Założyłem teram, bo jakoś nikomu się nie spieszy.

Obszerniejszą notkę napisze po ponownym obejrzeniu (z napisami tym razem), ale ogólnie
pozytywne zaskoczenie.

Czuć świeżość, podobało m się prowadzenie akcji w początku odcinka (jednoczesny wywiad w
tv, podsumowujący wydarzenia i uciekającą wciąż Nikitę).

Krótko: nie zawiodłem się.
A trochę się bałem o ten sezon, czy będą mieli na niego pomysł.
Po 4x01 wydaje mi się że tak.

outlands

no jak NIe??? temat nizej pod twoim, ciagnie się temat z 4 sezonem, ale jakos mam wrazenie, ze gdzies ludzi ubyło..... A Nikita... BOSKA :D nie zawiodłam się po 1 odcinku.

CocoChanell

Może ubyło ich dlatego, bo mają podobny problem, co ja z czasem.
Tak sądzę, bo nawet próbuję wbić do ekipy z bloggera, w której jestem •Jeez, jak to brzmi•, a niektórzy nie mają czasu pisać.
Noo... też się nie zawiodłam po pierwszym odcinku.
Ciekawe, kto zginie.
Czytając opisy następnych odcinków, wnioskuję, że stanie się to w odcinku finałowym.
Nie podoba mi się, że twórcy chcą zakończyć serial tak, żeby ludzie zastanawiali się, co mogłoby być dalej, ale nic nie poradzę...
Ja bym chciała tak w ogóle śmierć Nikki. Oh yeah, jestem podła i kocham tragiczne zakończenia. ツ

ocenił(a) serial na 9
outlands

Wydaje mi się, że na koniec wszyscy zginą.
Dziwi mnie skąd oni wszyscy mają pieniądze, albo gdzie Nikita się myje, co je..
Poszukiwana wielce ale łachy ma jak z domy mody Forrester, świetne ciuchy. A skąd je ma, przecież na zakupy do Beverly Hills nie poszła.
I znów kolejna osoba z Amandą współpracuje, matko jaki ten serial daje obraz, że cały świat jest skorumpowany, nic tylko się wieszać..
A Owen, no już mnie pieni na Maksa..
Ale odcinek był przyjemy

ocenił(a) serial na 9
Shattered1

No trochę umorusana była w 1wszym odcinku, a potem zgarnęła ciuchy dostawcy RTF. Zresztą rekruci mają pewnie podstawy survivalu jako przedmiot, więc radzi sobie bez codziennego mycia i odżywki.
Z tym skorumpowaniem to tak nie do końca, ale to po 2-gim odcinku się cosik wyjaśni.

A pieniądze mają zapewne z funduszu Udinov lub prywatnej kasy Alex. No i Birkhoff zapewne ściąga coś z kont znowu, znając potęgą Shadowneta ;)

outlands

ta. a mnie się podoba, tylko juz mnie kur***** naq maxa Oewn/Sam, sam Owen i te jego gierki.....ale lubie takich gnojków, no ma kurde urok osobisty, cos w stylu kocham go i nienawidzę :D :D D:
PS Majkel jakis taki zciociały sie zrobił.... czekam na powrót Percego. GUPIE,co?... wiem wiem, niedoczekam się, ale kurde no........ niech się juz powyżynają i na koniec niech Lajonel poderżnie Amandzie gardło.